real estate menu left
real estate menu right

Консалтинг

Издаваштво

курсна листа

Банер

Цени на Горива

Цени на горивата од 23.09.2014

Д-Е 4 (еуродизел)

65,50 ден.

Еуросупер БС-95 77,00 ден.
Еуросупер БС-98 78,50 ден.

Еуроконсалт ПЛУС
Податоци за плата за СЕПТЕМВРИ 2014 година

 

Податоци за пресметка на плата за месец Септември 2014-та година (ОТВОРИ.pdf).


 
Советување низ Македонија

Почитувани,

ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС Скопје
во соработка со ЕВРОПСКИ ЦЕНТАР ЗА РЕВИЗИЈА Скопје организираат советувања за Новите законски измени

Советувањата ќе се одржат во:

 • Скопје хотел Континентал.............07.10.2014 година,
  Битола
  хотел Епинал.......................08.10.2014 година,
 • Виница мотел Слив..........................09.10.2014 година,
 • Струмица хотел Глигоров.............14.10.2014 година,
 • Охрид хотел Милениум..................16.10.2014 година.

Цената на советувањето изнесува:

 • 1.800,00 денари за претплатници,
 • 2.300,00 денари за непретплатници,
 • 1.200,00 денари за втор учесник,
 • 1.000,00 денари за трет и четврт учесник

Цените се со вклучен ДДВ.

Советувањата почнуваат во 10.00 часот.

Покана за советување - (ОТВОРИ.pdf)


 
Месечен Даночен Биланс - МДБ Август 2014 година

Процентот на кумулативниот пораст на цени на мало (МДБ) за
месец АВГУСТ 2014-та година е негативен и истиот изнесува
-0,6%.


 
Еуро Консалт Плус организира Советување во

 

НИЦА - АЗУРЕН БРЕГ

(со авионски превоз)

 

ХОТЕЛ €œ,,ELLINGTON,,€ ****

во период од 23 до 27 октомври 2014 година.

Рок за пријавување до 10.10.2014 година

Покана за советување - (ОТВОРИ.pdf)


 
Податоци за плата за АВГУСТ 2014 година

 

Податоци за пресметка на плата за месец Август 2014-та година (ОТВОРИ.pdf).


 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 1 од 20

Search

Банер
Банер
Банер
Банер